ę LimbaSarda 2004

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

06/02/2005 Rassigna de s'imprenta - www.plataforma-llengua.org

Grup El Corte InglŔs e catalÓ

La Plataforma per la Llengua va reunir-se el passat dilluns 17 de gener del 2005 a Sabadell amb representants del Grup El Corte InglÚs per tal de valorar i aprofundir en la normalitzaciˇ que l'empresa estÓ duent a terme pel que fa a la implantaciˇ del catalÓ en els diferents sectors.

El Corte InglÚs, empresa que ja incorpora plenament el catalÓ en alguns Ómbits, va mostrar-se disposada a analitzar i complementar l'˙s normal del catalÓ en tots els sectors possibles. AixÝ de manera immediata es compromet a complir aquells punts que mancaven pel fa al compliment de la Llei de PolÝtica LinŘÝstica com l'etiquetatge dels vins i caves catalans de les marques pr˛pies del grup, i de manera progressiva el compliment de la legislaciˇ en els catÓlegs, fulletons, dÝptics i en els altres documents d'ofertes de serveis.

AixÝ mateix, tambÚ de manera progressiva, hi ha una voluntat ferma de trobar els mecanismes per tal que el catalÓ sigui present en la resta de productes de les marques pr˛pies Hipercor i El Corte InglÚs, en els diferents webs del grup, i en la complementaciˇ de tots els serveis d'atenciˇ al client.
TambÚ hi ha el compromÝs de treballar per anar normalitzant el catalÓ en les agŔncies de viatges de Viajes El Corte InglÚs.

El Corte InglÚs i la Plataforma per la Llengua van acordar de seguir en contacte per tal de treballar conjuntament en la normalitzaciˇ del catalÓ en els diferents Ómbits de l'empresa.

Sceda bogada de su giÓssu: http://www.plataforma-llengua.org/

Ita podeus aci¨ngi? Nudda!

sinnalau de CÓralu Mulas

A segus